Jajka faszerowane porem i pieczarkami

Jajka faszerowane porem i pieczarkami
> 5-6 os.
> 30 min
średnie
przystępne
avatar Autor: Kermeet
Ciekawa przystawka na przyjęcie, zapraszam na mojego bloga Paszczak gotuje.

Składniki

Przygotowanie

  1. Jajka ugotować na twardo, przeciąć wzdłuż na pół, wyjąć żółtka. Pora i pieczarki pokroić w drobną kostkę. Udusić na maśle do miękkości, doprawić. Żółtka zmiażdżyć łyżką, dodać pory i pieczarki wymieszać. Nałożyć farsz na połówki jajek.

Komentarze do przepisu (3)

anetaa26 29 listopada 2011
robie podobnie i sa pyszne :))
hggha 07 grudnia 2011
bardzo dobre ja dodałam trochę majonezu PYCHOTA:)
Kermeet 07 grudnia 2011
Fajnie że smakowało :) następnym razem spróbuję z majonezem, bo w sumie majonez fajnie się komponuje z jajkami.
Składniki
Składniki