Jajka faszerowane pieczarkami

Jajka faszerowane pieczarkami
> > 6 os.
> 15 min
średnie
przystępne
avatar Autor: rosse
Jajka z pieczarkowym farszem bardzo lubimy i muszą być na wielkanocnym stole:)

Składniki

Przygotowanie

  1. Jajka na twardo przekroić na połówki.Żółtka usunąć z białek i przełożyć do osobnej miseczki.

  2. Pieczarki pokroić drobniutko lub zetrzeć na tarce.Podsmażyć na oleju lub maśle,przyprawić solą i pieprzem.Żółtka rozdrobnić widelcem , dodać majonez i pieczarki,wymieszać.

  3. Masę pieczarkową faszerować białka za pomocą szprycy.Delikatnie oprószyć z wierzchu papryką.

Komentarze do przepisu (9)

Konto usunięte 26 marca 2013
Rosse, jak zawsze u Ciebie pyszności, my też lubimy pieczarki, więc oceniam najwyżej jak mogę i stawiam 6 :)
irma 26 marca 2013
Rosse u mnie też lubimy jajka z takim farszem, a dodatkowo na wierzch ścieram na małych oczkach żółty ser.... Czytaj całość »
Rosse u mnie też lubimy jajka z takim farszem, a dodatkowo na wierzch ścieram na małych oczkach żółty ser. Oczywiście 5 i życzę smacznych, radosnych i cieplutkich Świąt Wielkiej Nocy.Pozdrawiam.
rosse 26 marca 2013
Dziękuję kochane:)Też Wesołego Alleluja:)
zobacz wszystkie komentarze*

*Przejdziesz do wersji klasycznej

Składniki
Składniki