Jajka faszerowane pieczarkami

Jajka faszerowane pieczarkami
> 3-4 os.
> 30 min
średnie
przystępne
Pyszny dodatek do kolacji

Składniki

Przygotowanie

  1. Jajka ugotować na twardo.przekroić na pół.wydrążyć żółtka.W międzyczasie pieczarki pokroić podsmażyć, ostudzić zmiksować blenderem, dodać do żółtek dosypać koper, dodać majonez, sól, pieprz wymieszać.Nakładać do "dziur" po żółtkach udekorować kiełkami rzodkiewki.Podawać schłodzone.

Komentarze do przepisu (5)

limetka 20 lutego 2013
może i smaczne,ale nie wyglądają zachęcająco...sorki
MirkaWiktoria 20 lutego 2013
Smaczne są bardzo a może ty byś dodała jakiś przepis a nie wymądrzała się tylko!!
Kasiorek2009 02 marca 2013
Jajka można zetrzeć na małych oczkach, nie trzeba ich potem blendować:)
zobacz wszystkie komentarze*

*Przejdziesz do wersji klasycznej

Składniki
Składniki