Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Jest to przekąska nie trudna w przygotowaniu,a naprawde smaczna.Polecam,zrobiłam ostatnio i naprawde dobre.
Pielmieni robi się tak jak nasze rodzime uszka, ale jest różnica w farszu. Pi...
Odsłon: 501
Domowy kompot z rabarbaru - jak u babci. Prosty i sprawdzony przepis na kompo...
Odsłon: 80
Czarny bez w Wielkopolsce nazywany jest hyćką i rośnie dosłownie wszędzie. Z...
Odsłon: 161
Pielmieni robi się tak jak nasze rodzime uszka, ale jest różnica w farszu. Pi...
Odsłon: 501
Domowy kompot z rabarbaru - jak u babci. Prosty i sprawdzony przepis na kompo...
Odsłon: 80
Czarny bez w Wielkopolsce nazywany jest hyćką i rośnie dosłownie wszędzie. Z...
Odsłon: 161
Składniki
jajka ugotować na twardo.Nastepnie obrać przekroic na połowki,wyjać żołtka.bialka odłozyc na talerzyk.Przygotowujemy farsz.Żoltka ucieramy ze smietaną,dodajemy odsączone drobno pokrojone pieczarki.,przyprawiamy,wyrabiamy na jednolitą mase.
Nadziewamy białka,formując zgrabne kopczyki.Można wedlug uznania udekorować papryką lub szczypiorkiem.