Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Łatwe w przygotowaniu, bardzo smaczne, moja córka się tym zajada
Karkówka z grilla dobrze zamarynowana dzień wcześniej, krucha i aromatyczna.
Odsłon: 76
Jedna z najlepszych szarlotek
Odsłon: 808
Karkówka z grilla dobrze zamarynowana dzień wcześniej, krucha i aromatyczna.
Odsłon: 76
Jedna z najlepszych szarlotek
Odsłon: 808
Składniki
Jajka ugotować na twardo, ostudzić, obrac ze skorupek, przekroic na pół, wyjac żołtka - odłożyć.
Pieczarki obrać, opłukać, poszatkowac drobno. Poddusić na oleju. Doprawić solą i pieprzem do smaku.
Szcypiorek pokroić, dodać do podduszonych pieczarek. Dodać żółtka jajek. Wszystko razem dobrze wymieszać. Dodać majonez (tak, aby masa miała gęstą konsystencję)
Jajka układać dekoracyjnie na półmisku, w środek każdego jajka wkładać farsz małą łyżeczką formując kopczyki.