Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Pyszne i łatwe do przyrządzenia
Ryba świetnie komponuje się z lekko żywicznym i cytrusowym aromatem szałwii....
Odsłon: 38
Sałatka z kaszy jaglanej, pieczonej papryki, ogórka kiszonego, mięty i natki...
Odsłon: 212
Ryba świetnie komponuje się z lekko żywicznym i cytrusowym aromatem szałwii....
Odsłon: 38
Sałatka z kaszy jaglanej, pieczonej papryki, ogórka kiszonego, mięty i natki...
Odsłon: 212
Składniki
Ugotować jajka na twardo. Cebulę pokroić w drobną kostkę i zeszklić na oleju. Następnie dodać starte na tartce (na grubych oczkach) pieczarki. Doprawić solą, pieprzem, czosnkiem granulowanym. Smażyć do momentu odparowania wody. Odstawić do wystygnięcia. Jajka przekroić na pół, wydrążyć żółtka. Do farszu dodać żółtka jaj, majonez i natkę pietruszki. Gotowym farszem nadziewać białka jaj.