Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Polecam prostą ale smaczną pastę jajeczną, w towarzystwie myszek smakuje wybornie i tak podana może być smacznym śniadaniem na wielkanocnym stole.
garnek, nóż miska, widelec, talerz,
Łatwe do zrobienia i szybkie do zjedzenia.
Odsłon: 6672
Nigdy nie przybierałam się do kiszenia ogórków bez chrzanu w kuchni. Tym raze...
Odsłon: 150
Potrawa, którą wymyśliłam jest nie tylko dla jaroszy. Zjadacze mięsa mogą zro...
Odsłon: 326
Łatwe do zrobienia i szybkie do zjedzenia.
Odsłon: 6672
Nigdy nie przybierałam się do kiszenia ogórków bez chrzanu w kuchni. Tym raze...
Odsłon: 150
Potrawa, którą wymyśliłam jest nie tylko dla jaroszy. Zjadacze mięsa mogą zro...
Odsłon: 326
Składniki
Jajka myjemy, wkładamy do garnka zalewamy woda, gotujemy około 7 minut od zagotowania dodając szczyptę soli. Jajka po ugotowaniu zalewamy obficie zimną wodą wtedy łatwiej się je będzie obierać. Po ugotowaniu jajka obieramy ze skorupek ścieramy na tarce (grube oczka) albo prostym sposobem ugniatamy widelcem, łączymy z majonezem dodając musztardę, pokrojoną rzodkiewkę, doprawiamy pieprzem i solą do smaku. Połówki jajek układamy na talerzu nakładamy pastę jajeczną, dekorujemy według uznania. Smacznego.