Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Następna smaczna przekąska na bazie jajek.
Rozpływają się w ustach. Klasyka w wiosennym wydaniu.
Odsłon: 587
Prosta sałatka z rzodkiewki, ogórka i sałaty strzępiastej polana sosem majone...
Odsłon: 52
Bardzo szybka do przygotowania, prosta i bardzo smaczna pasta. Idealnie spraw...
Odsłon: 14
Rozpływają się w ustach. Klasyka w wiosennym wydaniu.
Odsłon: 587
Prosta sałatka z rzodkiewki, ogórka i sałaty strzępiastej polana sosem majone...
Odsłon: 52
Bardzo szybka do przygotowania, prosta i bardzo smaczna pasta. Idealnie spraw...
Odsłon: 14
Składniki
Wykonanie: Jajka ugotować na twardo, obrać, przekroić i na pół i wyjąć żółtka. Marchewkę umyć, zetrzeć, dodać rozgniecione żółtka, chrzan, musztardę i przyprawy do smaku. Otrzymaną masę wymieszać z olejem i octem do smaku. Następnie wypełnić połówki jajek i ozdobić natką pietruszki.