Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Jajka faszerowane kabanosami i szczypiorkiem. Polecam przepis ;)
W sezonie dodajemy je do makaronów, zup, serwujemy z jajkiem sadzonym, warto...
Odsłon: 74
Grillowane plastry boczku - pyszne i mega soczyste. Marynata z sosem teriyaki...
Odsłon: 127
W sezonie dodajemy je do makaronów, zup, serwujemy z jajkiem sadzonym, warto...
Odsłon: 74
Grillowane plastry boczku - pyszne i mega soczyste. Marynata z sosem teriyaki...
Odsłon: 127
Składniki
Jajka gotujemy na twardo (7minut). Obieramy i kroimy wzdłuż na pół. Łyżeczką delikatnie wyjmujemy żółtka. Do żółtek dodajemy majonez i przyprawy. Kabanosy kroimy w kosteczkę, szczypiorek szatkujemy. Dodajemy do żółtek kabanosy i szczypiorek ( zostawiamy troszeczkę na wierzch). Mieszamy. Łyżką wykładamy na białka. Posypujemy szczypiorkiem. Smacznego ;)