Jajka faszerowane.

Jajka faszerowane.
> > 6 os.
> 15 min
średnie
przystępne
Idealne na przekąskę na imprezie i nie tylko.

Składniki

  • jajka, (ugotowane na twardo), 7 szt.
  • papryka konserwowa, słoik
  • ogórki konserwowe, słoik
  • majonez, 5 łyż.
  • sól i pieprz, do smaku

Przygotowanie

  1. Jajka przekroić na połówki, wyjąć żółtka. Paprykę i ogórki drobno posiekać, wymieszać z pokruszonymi żółtkami. Wymieszać z majonezem, ewentualnie doprawić. Farszem napełnić jajka.

Składniki
  • jajka, (ugotowane na twardo), 7 szt.
  • papryka konserwowa, słoik
  • ogórki konserwowe, słoik
  • majonez, 5 łyż.
  • sól i pieprz, do smaku
Składniki