Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Doprawione odrobiną mięty!
Odsłon: 14
Smaczny filet z kurczaka w panierce, podany z ugotowanymi ziemniakami i surów...
Odsłon: 200
Pulpety z szynki wieprzowej w sosie koperkowym to pomysł na szybki obiad. Mo...
Odsłon: 170
Doprawione odrobiną mięty!
Odsłon: 14
Smaczny filet z kurczaka w panierce, podany z ugotowanymi ziemniakami i surów...
Odsłon: 200
Pulpety z szynki wieprzowej w sosie koperkowym to pomysł na szybki obiad. Mo...
Odsłon: 170
Składniki
JAJKA GOTUJEMY NA TWARDO. STUDZIMY I OBIERAMY. KROIMY NA POŁOWĘ I WYBIERAMY ŻÓŁTKA. GRZYBY SUSZONE NAMACZAMY I GOTUJEMY DO MIĘKKOŚCI. ODCEDZAMY. (JEŚLI DODAJEMY PIECZARKI DUSIMY DO WYPAROWANIA WODY Z DODATKIEM CEBULI). GRZYBY PRZEKRĘCAMY PRZEZ MASZYNKĘ.
ŻÓŁTKA MIESZAMY Z GRZYBAMI I DOPRAWIAMY DO SMAKU PRZYPRAWAMI, DODAJEMY 1 ŁYŻKĘ MAJONEZU I MIESZAMY. NAPEŁNIAMY BIAŁKA JAJEK FARSZEM I SMARUJEMY MAJONEZEM. SMACZNEGO.