Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
latwa w przygotowaniu przekaska ze skladnikow ktore kazda pani domu ma w lodowce
Gołąbki z młodej kapusty są przepyszne. Zawsze wiosną przyrządzamy je obowiąz...
Odsłon: 64
Botwinka do klasyczna zupa. Mogłabym ją jeść codziennie. Moją ulubioną wersję...
Odsłon: 40
Gołąbki z młodej kapusty są przepyszne. Zawsze wiosną przyrządzamy je obowiąz...
Odsłon: 64
Botwinka do klasyczna zupa. Mogłabym ją jeść codziennie. Moją ulubioną wersję...
Odsłon: 40
Składniki
ugotuj jajka na twardo obierz przekrój na polowe z każdej połówki wyjmij żółtko i wrzuć do uprzednio przygotowanej miski pokrój szynkę bardzo drobno dodaj do żółtek wszystko rozgnieć widelcem dodaj majonez sol i pieprz do smaku wymieszaj nałóż do połówek jajek i gotowe