Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
propozycja na kolację lub przekąska dla gości
Zbliżające się święta wielkanocne zainspirowały mnie do stworzenia czegoś wyj...
Odsłon: 1020
Szczególnie dzieci się cieszą. To bardzo przyjemna zabawa.
Odsłon: 335
Smaczna pasta jajeczna z wiejskich jajek od kur zielononóżek, bardzo lubię pa...
Odsłon: 13
Zbliżające się święta wielkanocne zainspirowały mnie do stworzenia czegoś wyj...
Odsłon: 1020
Szczególnie dzieci się cieszą. To bardzo przyjemna zabawa.
Odsłon: 335
Smaczna pasta jajeczna z wiejskich jajek od kur zielononóżek, bardzo lubię pa...
Odsłon: 13
Składniki
1. jajka ugotować na twardo (mój niezawodny sposób: zagotować wodę, do gotującej włożyć delikatnie jajka, gotować 5 min, wyłączyć gaz, pozostawić w gorącej wodzie 10 min, odcedzić, zalać zimną wodą), ostudzić, obrać, przekroić, wyjąć żółtka, 2. wędlinę i ogórka drobniutko pokroić, żółtka rozgnieść widelcem, dodać wędlinę, ogórka i tarty ser, dodać majonez, do smaku dodać ketchup i musztardę, doprawić solą i pieprzem, dodać ew, natkę pietruszki, 3. jajka nadziewać farszem, smacznego