Jajka faszerowane

Jajka faszerowane
> 3-4 os.
> 30 min
łatwe
tanie
Właśnie się nimi zajadamy:)

Składniki

  • 5 jajek,
  • 2 łyżki majonezu,
  • 2 łyżeczki łagodnej musztardy,
  • cebula /drobno posiekana/
  • sól, pieprz,

Przygotowanie

  1. Jajka gotujemy na twardo. Kroimy na pół. Wyciągamy żółtka, które następnie przecieramy przez sitko. Mieszamy wszystkie składniki razem. Pastą napełniamy połówki jajek. Możemy posypać bazylią, papryką, szczypiorkiem. Jak kto woli:)

Składniki
  • 5 jajek,
  • 2 łyżki majonezu,
  • 2 łyżeczki łagodnej musztardy,
  • cebula /drobno posiekana/
  • sól, pieprz,
Składniki