Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Jajecznica z krewetkami na żytniej grzance
Zapiekanki są pyszne. U mnie tym razem zapiekanka już podzielona na porcje. M...
Odsłon: 1649
Będąc kiedyś w azjatyckiej restauracji jedliśmy pyszne bułki BAO, postanowili...
Odsłon: 96
Sałatka makaronowa prosta i szybka w przygotowaniu , można do niej dodać co s...
Odsłon: 135
Wyjątkowe Tiramisu Truskawkowe to kwintesencja letniego raju zamknięta w dese...
Odsłon: 120
Zapiekanki są pyszne. U mnie tym razem zapiekanka już podzielona na porcje. M...
Odsłon: 1649
Będąc kiedyś w azjatyckiej restauracji jedliśmy pyszne bułki BAO, postanowili...
Odsłon: 96
Sałatka makaronowa prosta i szybka w przygotowaniu , można do niej dodać co s...
Odsłon: 135
Wyjątkowe Tiramisu Truskawkowe to kwintesencja letniego raju zamknięta w dese...
Odsłon: 120
Składniki
Rozmroź krewetki. W garnku zagotuj wodę z sokiem z cytryny. Do gotującej się wody wrzuć rozmrożone krewetki i gotuj 30 sekund. Rozpuść masło wrzuć i krewetki, podsmaż. Wbija jajka. Połącz z serkiem oraz musztardą, dopraw solą i pieprzem do smaku. Wymieszaj z krewetkami z ziołami. Nakładaj na chleb np. żytni.