Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Mega prosty przepis na przystawkę z jajek (farsz z pieczarkami).
Są smaki które trudno powtórzyć o innej porze roku. Młoda kapustka króluje.
Odsłon: 437
Jak przygotować i z czym podać wątróbkę, aby smakowała wyśmienicie? Według na...
Odsłon: 1289
Super smaczna sałatka śledziowa z dodatkiem 3 składników: kukurydzy, cebuli i...
Odsłon: 55
Są smaki które trudno powtórzyć o innej porze roku. Młoda kapustka króluje.
Odsłon: 437
Jak przygotować i z czym podać wątróbkę, aby smakowała wyśmienicie? Według na...
Odsłon: 1289
Super smaczna sałatka śledziowa z dodatkiem 3 składników: kukurydzy, cebuli i...
Odsłon: 55
Składniki
Gotujemy jaja na twardo. Wkładamy je do zimnej wody. Już po ostygnięciu obieramy ze skorupki. Kroimy je wzdłuż. Będziemy mieli dwie połówki. Następnie oddzielamy żółtko od białek. Teraz zabieramy się za pieczarki. Porządnie je myjemy i ucieramy na tarce o małych oczkach. Jeszcze została cebula. Odcinamy końcówki cebuli i zdejmujemy pierwszą warstwę. Potem trzeba ją bardzo drobno pokroić. Bierzemy patelnię wlewamy do niej trochę oleju i podsmażamy najpierw naszą cebulę a potem dodajemy pieczarki i teraz delikatnie solimy i pieprzymy. Smażymy aż nam cała woda wyparuje (możemy również trochę odlać tej wody). Jak już nam farsz ostygnie dodajemy żółtka, rozgniatając je. Dobrze to trzeba wszystko wymieszać.
Teraz nie pozostaje nam nic innego jak białka nadziewać farszem. A zdobimy wedle upodobań. Zapraszam również na mój film!!! Smacznego!!!!