Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Szybki sposób, na przekąskę.
Witam serdecznie :-) Dzisiaj polecam pyszne faszerowane roladki ze schabu, po...
Odsłon: 6667
Do znanego na focaccię ciasta dodałam koncentrat pomidorowy. Dzięki niemu cia...
Odsłon: 144
Przepis na pyszną oraz aromatyczną babkę cytrynową, która w moim domu sprawdz...
Odsłon: 852
Witam serdecznie :-) Dzisiaj polecam pyszne faszerowane roladki ze schabu, po...
Odsłon: 6667
Do znanego na focaccię ciasta dodałam koncentrat pomidorowy. Dzięki niemu cia...
Odsłon: 144
Przepis na pyszną oraz aromatyczną babkę cytrynową, która w moim domu sprawdz...
Odsłon: 852
Składniki
1. Berlinki nacinamy wzdłuż.
2. Kroimy ser w cienkie paski.
3. Paprykę również w cienkie paski.
4. Wkładamy w kiełbasę po pasku sera.
5. Następnie po pasku papryki.
6. Ciasto kroimy wzdłuż tak żeby powstało nam 10 pasków.
7. Owijamy berlinki.
8. Układamy na blaszce wyłożonej papierem do pieczenia.
9. Smarujemy białkiem.
10. Zapiekamy 15 minut w 180 ̊C. 11. Przekąska gotowa. 12. Smacznego.