homar po polsku

homar po polsku
> 3-4 os.
> 15 min
średnie
przystępne
proste, dobre, tanie i oryginalne

Składniki

Przygotowanie

  1. rybę oczyścic ze skóry i ości. Kawalki poukladać na salaterce i obficie polać sokiem z calej cytryny

  2. zetrzeć marchew na najdrobniejszych oczkach tarki i rozprowadzić na rybie. Skropic obficie sokiem z cytryny

  3. Następnie nalożyć warstwę majonezu i przybrać natką lub koprem w/g uznania. . Wstawić do lodówki na kilka godzin.

  4. Najlepsze na drugi dzień.

Komentarze do przepisu (2)

kobra6 03 czerwca 2010
Nareszcie coś nowego z ryby wędzonej:):):)Pozdrawiam
kobra6 03 czerwca 2010
Coś nowego i dobrego z wędzonej rybki.Idzie do ulubionych:):):)Pozdrawiam
Składniki
Składniki