Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Pyszny,chrupiący a szpinak dodał całości fantastycznego smaku :)
Fasola Jaś z kiełbasą i boczkiem wędzonym w sosie pomidorowym.
Odsłon: 93
Polecam.
Odsłon: 715
Kilka składników i gotowe.... Dodatek czosnku niedźwiedziego sprawia, że smak...
Odsłon: 77
Fasola Jaś z kiełbasą i boczkiem wędzonym w sosie pomidorowym.
Odsłon: 93
Polecam.
Odsłon: 715
Kilka składników i gotowe.... Dodatek czosnku niedźwiedziego sprawia, że smak...
Odsłon: 77
Składniki
Na patelni rozpuścić kopiatą łyżkę masła,wrzucić wypłukany szpinak posolić i poddusić przez 10min. Dodać czosnek przeciśnięty przez praskę i smażyć do odparowania wody.
Przygotować dodatki,paprykę,ogórek,cebulę i pomidor.
Mięso zmielone doprawić przyprawami, jajkami ,formować kotlety obtoczyć w bułce tartej i usmażyć.
Bułki zrumienić w piekarniku lub opiekaczu,z plasterkiem sera żółtego. Na wierzch położyć szpinak.
Na szpinaku ułożyć warstwę warzyw,położyć kotlet,na wierzch szpinak i warzywa. Przykryć drugą połówką zrumienionej bułki.
Smacznego życzę!