Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
smaczna tania,można wykorzystać na wiele sposobów
Golonka gotowana to klasyka polskiej kuchni. Warto gotować ją w bulionie, z...
Odsłon: 147
Bigos staropolski zawiera kilka rodzajów mięsa, kiszoną kapustę oraz suszone...
Odsłon: 303
Sałatka ze świeżymi warzywami, słodko-kwaśnym granatem i chrupiącymi falafela...
Odsłon: 14
Bardzo pyszny przepis na pulpeciki wołowe w sosie pomidorowym z brokułami. Ba...
Odsłon: 112
Golonka gotowana to klasyka polskiej kuchni. Warto gotować ją w bulionie, z...
Odsłon: 147
Bigos staropolski zawiera kilka rodzajów mięsa, kiszoną kapustę oraz suszone...
Odsłon: 303
Sałatka ze świeżymi warzywami, słodko-kwaśnym granatem i chrupiącymi falafela...
Odsłon: 14
Bardzo pyszny przepis na pulpeciki wołowe w sosie pomidorowym z brokułami. Ba...
Odsłon: 112
Składniki
Grzyby ugotować do miękkości.
Cebulę pokroić w pół krążki,podsmażyć na oleju,dodać grzyby,oraz wszystkie przyprawy,całość chwilę dusić na małym ogniu,po czym przełożyć do słoików.
Słoiki szczelnie zakręcić i gotować 30 minut.
Sałatka może być wykorzystana jako dodatek do pizzy,przekąsek na ciepło i na wiele innych sposobów.Życzę smacznego.