Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Obłędne grzanki z figami, camembertem i szynką szwarcwaldzką. Słodko-słona eksplozja smaków. Idealne na przekąskę na imprezę czy kolację.
Jajka lubię jeść z dodatkami, aby dać trochę wyrazu mdłemu, według mnie smako...
Odsłon: 31
Wersji na lasagne jest wiele, wszystko zależy od naszych preferencji – możemy...
Odsłon: 43
Jest to bardzo łatwa i szybka do przygotowania sałatka. Jest kolorowa i smacz...
Odsłon: 47
Uwielbiam szparagi i w sezonie goszczą na moim stole tak często jak się da. T...
Odsłon: 43
Jajka lubię jeść z dodatkami, aby dać trochę wyrazu mdłemu, według mnie smako...
Odsłon: 31
Wersji na lasagne jest wiele, wszystko zależy od naszych preferencji – możemy...
Odsłon: 43
Jest to bardzo łatwa i szybka do przygotowania sałatka. Jest kolorowa i smacz...
Odsłon: 47
Uwielbiam szparagi i w sezonie goszczą na moim stole tak często jak się da. T...
Odsłon: 43
Składniki
Kromki posmarować oliwą i podsmażyć z obu stron na patelni grillowej lub na grillu elektrycznym. Orzechy podprażyć na suchej patelni. Na grzanki ułożyć szynkę, pokrojony camembert i figi pokrojone na plasterki.
Chwilę podpiec w piekarniku w temp. 180 stopni (górna grzałka), aż ser lekko się rozpuści. Posypać orzechami i polać miodem.