Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Soczyste plasterki ananasa w plastrze czerwonej cebuli, z serem, a wszystko to owinięte w wędzony boczek, który po upieczeniu staje się przyjemnie chrupiący.
Zupa, którą przygotowałam, w krajach anglosaskich nazywa się chowder. Chowder...
Odsłon: 26
Szybko, prosto, smacznie
Odsłon: 87
Na piknik nie musi być zaraz cała blacha ciasta. Mogą być takie ciasteczka....
Odsłon: 195
Czasami przychodzi pora na i takie smaki.
Odsłon: 205
Zupa, którą przygotowałam, w krajach anglosaskich nazywa się chowder. Chowder...
Odsłon: 26
Szybko, prosto, smacznie
Odsłon: 87
Na piknik nie musi być zaraz cała blacha ciasta. Mogą być takie ciasteczka....
Odsłon: 195
Czasami przychodzi pora na i takie smaki.
Odsłon: 205
Składniki
Każdy plasterek ananasa umieszczamy w krążku z cebuli, na wierzchu układamy ser. Całość posypujemy przyprawami.
Tak przygotowane plastry ananasa owijamy boczkiem. Następnie tak przygotowanego ananasa możemy upiec na patelni grillowej, grillu lub na górnym ruszcie w piecyku z włączoną opcją grill. Ananasa pieczemy do momentu zrumienienia się boczku. Gorące plastry podajemy z sałatką oraz z ulubionym sosem, keczupem lub sosem tysiąca wysp.