Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Danie,które można sobie przygotowac wcześniej,kiedy już mamy gości gotowe grillujemy. Bardzo smaczne,połączenie wątróbki z dżemem z czerwonej porzeczki dało zaskakujący smak. Serdecznie polecam:)
...ale pyszny.
Odsłon: 752
Zdecydowanie jeden z najlepszych przepisów chleba jaki udało mi się upiec. Pi...
Odsłon: 104
Polecam.
Odsłon: 652
Dzisiaj krupnik przygotowany na wywarze z gotowania golonki. Krupnik prosty w...
Odsłon: 390
Mocno chrupiący chleb z wierzchu i wilgotny w środku, prosty, bez użycia wiel...
Odsłon: 202
Przepyszny i lekki sernik rabarbarowy z serków homogenizowanych, który przygo...
Odsłon: 5160
...ale pyszny.
Odsłon: 752
Zdecydowanie jeden z najlepszych przepisów chleba jaki udało mi się upiec. Pi...
Odsłon: 104
Polecam.
Odsłon: 652
Dzisiaj krupnik przygotowany na wywarze z gotowania golonki. Krupnik prosty w...
Odsłon: 390
Mocno chrupiący chleb z wierzchu i wilgotny w środku, prosty, bez użycia wiel...
Odsłon: 202
Przepyszny i lekki sernik rabarbarowy z serków homogenizowanych, który przygo...
Odsłon: 5160
Składniki
Marchew zetrzeć na grubych oczkach tarła,pora pokroić w krążki,wrzucic na patelnię z rozpuszczonym masłem.Podsmażyć,dodac szpinak,posiekany czosnek,żurawinę i pokrojoną wątróbkę. Wszystko razem usmażyć przez 5-7 min.Na końcu doprawić solą i pieprzem.Wystudzic.
Umyte gruszki przekroić wzdłuż na pół ,wydrążyć łyżką by powstało zagłębienie.Kłaść na folii aluminiowej.
Do każdej połówki nakładać farsz i zawinąć . Jeśli planujemy na wieczór grillowanie,połówki gruszek dajemy do lodówki.
Grillować około 40min.ja za szybko zdjełam z patelni grillowej.Gruszki były jeszcze lekko twardawe. Położyc po łyżeczce dżemu ,najlepszy własnej roboty, na końce gruszek i na spodeczku.
Smacznego życzę!