Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Łatwe, doskonała na zimno do kanapek zamiast wędlin ze sklepu.
Witam serdecznie :-) Dzisiaj polecam pyszne faszerowane roladki ze schabu, po...
Odsłon: 6423
Do znanego na focaccię ciasta dodałam koncentrat pomidorowy. Dzięki niemu cia...
Odsłon: 136
Przepis na pyszną oraz aromatyczną babkę cytrynową, która w moim domu sprawdz...
Odsłon: 795
Witam serdecznie :-) Dzisiaj polecam pyszne faszerowane roladki ze schabu, po...
Odsłon: 6423
Do znanego na focaccię ciasta dodałam koncentrat pomidorowy. Dzięki niemu cia...
Odsłon: 136
Przepis na pyszną oraz aromatyczną babkę cytrynową, która w moim domu sprawdz...
Odsłon: 795
Składniki
Szynkę umyć, nakłuwać nożem - w dziurki wsadzić obrany czosnek. Natrzeć solą i pieprzem zmielonym, odstawić na kilka godzin.
Do garnka ze wrzątkiem włożyć szynkę +sól , pieprz ziarnka, liście laurowe. Gotować do miękkości ok 1,30 h - nakłuć widelcem - jeśli nie wypływa białko szynka jest ugotowana.