Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Czyli odpowiednik naszego rosołu.
Odsłon: 56
Pomysł na żeberka w marynacie świetny na grila, ale również do piekarnika. Za...
Odsłon: 160
Pielmieni robi się tak jak nasze rodzime uszka, ale jest różnica w farszu. Pi...
Odsłon: 377
Dzisiaj gołąbki przygotowane ze względu na gości. Gołąbki z kapusty włoskiej...
Odsłon: 101
Czyli odpowiednik naszego rosołu.
Odsłon: 56
Pomysł na żeberka w marynacie świetny na grila, ale również do piekarnika. Za...
Odsłon: 160
Pielmieni robi się tak jak nasze rodzime uszka, ale jest różnica w farszu. Pi...
Odsłon: 377
Dzisiaj gołąbki przygotowane ze względu na gości. Gołąbki z kapusty włoskiej...
Odsłon: 101
Składniki
Mąkę , cukier waniliowy , proszek do pieczenia utrzeć mikserem.Białka jaj oddzielić i osobno zmieszać mikserem ( dzięki temu gofry będą pulchniejsze ) Żółtko jaja dodoać do zmiksowanych mąki,cukru waniliowego i proszku do pieczenia.Białka osobno ubić , po ubiciu dodać do mąki,cukry w. i proszku do p. Pozostało tylko upiec , w piekarniku lub gofrownicy ( ja polecam w gofrownicy ponieważ tam sie szybciej pieką ) Życzę smacznego ! :)