Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
smaczne danie na śniadanie.
Czyli odpowiednik naszego rosołu.
Odsłon: 55
Pomysł na żeberka w marynacie świetny na grila, ale również do piekarnika. Za...
Odsłon: 159
Pielmieni robi się tak jak nasze rodzime uszka, ale jest różnica w farszu. Pi...
Odsłon: 376
Dzisiaj gołąbki przygotowane ze względu na gości. Gołąbki z kapusty włoskiej...
Odsłon: 100
Czyli odpowiednik naszego rosołu.
Odsłon: 55
Pomysł na żeberka w marynacie świetny na grila, ale również do piekarnika. Za...
Odsłon: 159
Pielmieni robi się tak jak nasze rodzime uszka, ale jest różnica w farszu. Pi...
Odsłon: 376
Dzisiaj gołąbki przygotowane ze względu na gości. Gołąbki z kapusty włoskiej...
Odsłon: 100
Składniki
Wykonanie: Posiekaną cebulę i czosnek podsmażyć na maśle. Makaron ugotować al. dente. Wrzucić do garnka, połączyć z cebulą, śmietaną, jajkiem i parmezanem. Doprawić solą i pieprzem do smaku i przełożyć do wysmarowanych silikonowych foremek. Gniazdka napełnić posiekanymi pieczarkami, położyć kawałek pomidora i posypać parmezanem.. Wstawić do piekarnika nagrzanego do 180 stopni i piec około 25 minut. Podawać z ketchupem pikantnym. SMACZNEGO.