Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
trzeba wykorzystać sezon na paprykę.
Rozpływają się w ustach. Klasyka w wiosennym wydaniu.
Odsłon: 169
Przepis dnia
Bardzo smaczna, soczysta wędlinka uwędzona metodą garnkową, w garnku.
Odsłon: 410
Szybki i smaczne śniadanie
Odsłon: 446
Rozpływają się w ustach. Klasyka w wiosennym wydaniu.
Odsłon: 169
Przepis dnia
Bardzo smaczna, soczysta wędlinka uwędzona metodą garnkową, w garnku.
Odsłon: 410
Szybki i smaczne śniadanie
Odsłon: 446
Składniki
papryki umyć i osuszyć, odciąć końce z ogonkami, usunąć nasiona.
wędlinę w plasterkach zwijać w ruloniki i układać w paprykach.jajka pokroić w ćwiartki i dokładać do papryk .wsypać po garści kukurydzy.
żelatynę rozpuścić z bulionem według przepisu na opakowaniu.zalać papryki.gdy przestygną włożyć do lodówki aż stężeją.
pokroić w półcentymetrowe kromki i ułożyć na półmisku.podawać z pieczywem.