Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Doprawione odrobiną mięty!
Odsłon: 17
Smaczny filet z kurczaka w panierce, podany z ugotowanymi ziemniakami i surów...
Odsłon: 201
Pulpety z szynki wieprzowej w sosie koperkowym to pomysł na szybki obiad. Mo...
Odsłon: 171
Doprawione odrobiną mięty!
Odsłon: 17
Smaczny filet z kurczaka w panierce, podany z ugotowanymi ziemniakami i surów...
Odsłon: 201
Pulpety z szynki wieprzowej w sosie koperkowym to pomysł na szybki obiad. Mo...
Odsłon: 171
Składniki
Kapustę kiszona opłukać, pokroić, zalać niewielka ilością wody i ugotować. Mąkę zmiksować z mlekiem, jajkami solą i pieprzem. Ciasto ma mieć konsystencję gęstej śmietany. ciasto wymieszać z kapusta. na patelni rozgrzać olej, kłaść łyżką porcje masy i smażyć na złoty kolor. Podawać polane ostrym keczupem