francuskie koperty z serem camembert

francuskie koperty z serem camembert
> 3-4 os.
> 15 min
średnie
przystępne
avatar Autor: sereberko80
chrupiące, pysznie aromatyczne danie, szybkie w przygotowaniu, a jeszcze szybciej znika z talerza :-)

Składniki

Przygotowanie

  1. Ciasto rozmrozić, przekroić na 6 kwadratów. Sery przekroić na 3 każdy (wyjdzie 6 kawałków). Ułożyć na środku każdego kwadratu, posypać pokrojoną w kostkę wędlinę, zawinąć w koperty. Posmarować jajkiem. Wyłożyć na wysmarowaną tłuszczem blachę.

  2. Piec ok. 15 min. w temp. 200 stopni

Komentarze do przepisu (11)

Minimus 10 października 2010
wygląda apetycznie, trzeba spróbować czy równie dobrze smakuje:)
wiola1100 11 października 2010
uwielbiam takie jedzonko
Annuar 11 października 2010
Jak dla mnie świetne - aromatyczne i szybkie. A camemberta z czarnym pieprzem po prostu uwielbiam :)
zobacz wszystkie komentarze*

*Przejdziesz do wersji klasycznej

Składniki
Składniki