Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
SUPER PRZEKĄSKA NA IMPREZKĘ - NA CIEPŁO LUB ZIMNO
Jajka lubię jeść z dodatkami, aby dać trochę wyrazu mdłemu, według mnie smako...
Odsłon: 11
Smaczne, soczyste z chrupiącą skórką, zasmakują każdemu. W takie marynacie mo...
Odsłon: 406
Jedna z najlepszych szarlotek
Odsłon: 877
Jajka lubię jeść z dodatkami, aby dać trochę wyrazu mdłemu, według mnie smako...
Odsłon: 11
Smaczne, soczyste z chrupiącą skórką, zasmakują każdemu. W takie marynacie mo...
Odsłon: 406
Jedna z najlepszych szarlotek
Odsłon: 877
Składniki
CIASTO FRANCUSKIE POKROIĆ W PASKI OK 2 CM. SZEROKOŚCI I OK 10 CM. DŁUGOŚCI. POŁOŻYĆ NA NIE TAK SAMO POKROJONE PASKI SERA ŻÓŁTEGO ORAZ BOCZKU, WCZEŚNIEJ POSMAROWANE MUSZTARDĄ. POŁOŻYĆ KIEŁBASKĘ LUB POKROJONĄ PARÓWKĘ.
WSZYSTKO ZAWINĄĆ.. ZOSTAWIAJĄC NA WIDOKU KIEŁBASKĘ.. :) powinna mieć tak ok 5 cm długości.. NA KONIEC SMARUJEMY ROZTRZEPANYM JAJKIEM, MOŻNA NAKROIĆ DELIKATNIE JAKIEŚ WZORKI NOŻYKIEM.
TAK PRZYGOTOWANE KIEŁBASKI UKŁADAMY NA BLASZCE I WKŁADAMY DO PIEKARNIKA NAGRZANEGO DO 180 ''''c NA OK 25 MIN.. AŻ SIĘ PRZYRUMIENIĄ ..
POSTARAM SIĘ DODAĆ ZDJĘCIE BO CIEZKO MI OPISAĆ :)