Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Nie każde Fondue musi być usmażone na oleju. Równie smaczne i aromatyczne są kawałeczki mięsa, ryb czy warzyw przygotowane w dobrze przyprawionym bulionie lub winie.
Przepis dnia
Kilka składników i gotowe.... Dodatek czosnku niedźwiedziego sprawia, że smak...
Odsłon: 3546
Czy kotlety z groszku muszą być nudne i bezsmakowe? Oczywiście, że nie! Ten p...
Odsłon: 14897
Przepis dnia
Kilka składników i gotowe.... Dodatek czosnku niedźwiedziego sprawia, że smak...
Odsłon: 3546
Czy kotlety z groszku muszą być nudne i bezsmakowe? Oczywiście, że nie! Ten p...
Odsłon: 14897
Składniki
pokroić mięso na niewielkie kawałki. Ogony krabów pokropić sokiem cytrynowym, sosem worcester i winiakiem
Warzywa pokroić w kostkę i blanszować w osolonej wodzie
Zagotować białe wino i bulion z dodatkiem cebuli oraz ziół i odstawić całość na 5 minut do naciągnięcia. Zioła wyjąć, a garnek ustawić na podstawce. W tym czasie ułożyć na talerzykach mięso, kraby i warzywa. Pozostałe składniki włożyć do miseczek.