Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Łatwe do zrobienia i szybkie do zjedzenia.
Odsłon: 10673
Nigdy nie przybierałam się do kiszenia ogórków bez chrzanu w kuchni. Tym raze...
Odsłon: 263
Łatwe do zrobienia i szybkie do zjedzenia.
Odsłon: 10673
Nigdy nie przybierałam się do kiszenia ogórków bez chrzanu w kuchni. Tym raze...
Odsłon: 263
Składniki
żołądki oczyścić i wypłukać, pokroić w paski , zalać wodą i gotować na wolnym ogniu. dodać pokrojoną w kostkę marchewkę , jak są żołądki pół miękkie dodać flaczki wieprzowe, ziele angielskie, gotować do miękkości , z margaryny i mąkki zrobić zasmażkę wsypac do gotujących się flaczków razem z majrankiem, dodać kostki rosołowe , chwilę pogotować , dodać resztę przypraw .