Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Grill w wersji wege? Czemu nie. Te szaszłyki z serem halloumi i cukinią w pik...
Odsłon: 279
Grill w wersji wege? Czemu nie. Te szaszłyki z serem halloumi i cukinią w pik...
Odsłon: 279
Składniki
W misce wymieszaj mąkę owsianą, mleko, kakao, migdały, daktyle i żółtka z jaj.
Jednego banana zblenduj, a jednego pokrój w drobną kostkę. Oba dodaj do reszty składników.
Białka ubij na sztywną pianę i dodaj do reszty składników. Lekko wymieszaj - jedynie do połączenia składników.
Całość smaż na rozgrzanej patelni z olejem kokosowym, pod przykryciem.
Omlet najlepiej smakuje na chłodno, podany z musem bananowym i posypany wiórkami kokosowymi. Smacznego !!