Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Super przekąska na Świąteczny stół.
Polecam.
Odsłon: 525
Na piknik nie musi być zaraz cała blacha ciasta. Mogą być takie ciasteczka....
Odsłon: 441
Przepis dnia
To najprostszy na świecie przepis na babeczki kakaowe. Mimo iż są proste i sz...
Odsłon: 301
Kawa pobudza ciało i umysł. Przygotowana w ten sposób rozgrzewa, pomaga przy...
Odsłon: 42
Bardzo szybka i zdrowa sałatka pomidorowa do potraw z grilla, burgerów lub do...
Odsłon: 765
Polecam.
Odsłon: 525
Na piknik nie musi być zaraz cała blacha ciasta. Mogą być takie ciasteczka....
Odsłon: 441
Przepis dnia
To najprostszy na świecie przepis na babeczki kakaowe. Mimo iż są proste i sz...
Odsłon: 301
Kawa pobudza ciało i umysł. Przygotowana w ten sposób rozgrzewa, pomaga przy...
Odsłon: 42
Bardzo szybka i zdrowa sałatka pomidorowa do potraw z grilla, burgerów lub do...
Odsłon: 765
Składniki
Wykonanie: Filety opłukać, pokroić wzdłuż, następnie usmażyć na maśle z obu stron na złoty kolor (1 łyżeczkę masła odłożyć). Jabłka obrać, pokroić w drobną kostkę i przysmażyć razem z żurawiną, płatkami migdałowymi na 1 łyżeczce masła. Następnie zalać mleczkiem kokosowym (2/3 puszki),zagotować, włożyć usmażone filety i dusić po przykryciem przez 10 minut na wolnym ogniu. W razie potrzeby doprawić solą do smaku. Podawać jako przekąskę z ryżem lub kaszą.