Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Coś szybkiego i pysznego. Jak to u mnie zazwyczaj. Faszerowane pieczarki z boczkiem, rodem jak z Pizzy Hut. Okej, może wielkością im nie dorównują, ale smakiem na pewno! :)
Fasola Jaś z kiełbasą i boczkiem wędzonym w sosie pomidorowym.
Odsłon: 137
Polecam.
Odsłon: 772
Kilka składników i gotowe.... Dodatek czosnku niedźwiedziego sprawia, że smak...
Odsłon: 111
Fasola Jaś z kiełbasą i boczkiem wędzonym w sosie pomidorowym.
Odsłon: 137
Polecam.
Odsłon: 772
Kilka składników i gotowe.... Dodatek czosnku niedźwiedziego sprawia, że smak...
Odsłon: 111
Składniki
Pieczarki myjemy, obieramy, odcinamy nóżkę przy samym kapeluszu i delikatnie jeszcze łyżeczką wydrążamy. Ale nie za bardzo! Ser żółty ścieramy na tarce o średnich oczkach. Nóżkę pieczarki kroimy w drobną kosteczkę i mieszamy z utartym serem. Ilość startego sera powinna być mniej więcej podobna do ilości pokrojonych nóżek. Do kapeluszy nakładamy farsz z sera i nóżek. Na to kładziemy boczek. Pieczemy około 15 minut w 200 stopniach. Gotowe pieczarki posypujemy świeżym szczypiorkiem. Bon apetit! :)