Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Fasolka szparagowa w połączeniu z chrupiącym podsmażonym boczkiem to przepis na proste, szybkie i bardzo smaczne danie.
Zdecydowanie jeden z najlepszych wypieków chleba jaki udało mi się stworzyć....
Odsłon: 69
Polecam.
Odsłon: 313
Smażone udka i pierś z kaczki podane z podpieczonymi, młodymi ziemniakami i u...
Odsłon: 107
Zdecydowanie jeden z najlepszych wypieków chleba jaki udało mi się stworzyć....
Odsłon: 69
Polecam.
Odsłon: 313
Smażone udka i pierś z kaczki podane z podpieczonymi, młodymi ziemniakami i u...
Odsłon: 107
Składniki
Fasolkę myjemy i odkrawamy końcówki. Gotujemy w lekko osolonej wodzie al dente, odcedzamy. Czas gotowania jest uzależniony od tego, czy fasolka jest młoda czy stara. Na patelni podsmażamy boczek pokrojony w kostkę, gdy będzie gotowy dodajmy fasolkę, wszystko delikatnie mieszamy wykładamy na talerz. Smacznego!