Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Fasolka szparagowa w innym wydaniu. Super przekąska.
Na piknik nie musi być zaraz cała blacha ciasta. Mogą być takie ciasteczka....
Odsłon: 582
Pomysł na tę zupę to wynik sporej ilości mięsa i kości pozostałych z pieczone...
Odsłon: 194
Polecam.
Odsłon: 924
Świetny i prosty przepis na rogaliki. Robi się je błyskawicznie, praktycznie...
Odsłon: 250
Na piknik nie musi być zaraz cała blacha ciasta. Mogą być takie ciasteczka....
Odsłon: 582
Pomysł na tę zupę to wynik sporej ilości mięsa i kości pozostałych z pieczone...
Odsłon: 194
Polecam.
Odsłon: 924
Świetny i prosty przepis na rogaliki. Robi się je błyskawicznie, praktycznie...
Odsłon: 250
Składniki
Wykonanie: Fasolkę umyć, ugotować w osolonej wodzie z dodatkiem cukru i oleju. Boczek pokroić i lekko obrumienić. Fasolkę wyłożyć do salaterki, obłożyć boczkiem, polać śmietaną i posypać szczypiorkiem. Podawać na gorąco z pieczywem.