Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Smaczne, pożywne, danie na ciepło, bardzo łatwe, szybkie w przygotowaniu
Ryba świetnie komponuje się z lekko żywicznym i cytrusowym aromatem szałwii....
Odsłon: 38
Sałatka z kaszy jaglanej, pieczonej papryki, ogórka kiszonego, mięty i natki...
Odsłon: 212
Ryba świetnie komponuje się z lekko żywicznym i cytrusowym aromatem szałwii....
Odsłon: 38
Sałatka z kaszy jaglanej, pieczonej papryki, ogórka kiszonego, mięty i natki...
Odsłon: 212
Składniki
Cebule pokroić w kosteczkę, kiełbasę pokroić w plasterki. Wrzucić cebule na rozgrzany olej podsmażyć na złoto, dołożyć kiełbasę troszkę podsmażyć. Wlać obie puszki fasolki (ja dodaje z sosem, ale można odcedzić), dodać przecier pomidorowy, doprawić przyprawami do smaku
Podawać na gorąco solo lub z chrupiącymi bułeczkami - smacznego