Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Kanapka w wersji z waflami kukurydzianymi. Idealna do zapakowania i zabrania do pracy lub szkoły.
Jajka lubię jeść z dodatkami, aby dać trochę wyrazu mdłemu, według mnie smako...
Odsłon: 37
Kwiaty czarnego bzu są pełne witamin i substancji odżywczych, które znakomici...
Odsłon: 31
Wersji na lasagne jest wiele, wszystko zależy od naszych preferencji – możemy...
Odsłon: 69
Jajka lubię jeść z dodatkami, aby dać trochę wyrazu mdłemu, według mnie smako...
Odsłon: 37
Kwiaty czarnego bzu są pełne witamin i substancji odżywczych, które znakomici...
Odsłon: 31
Wersji na lasagne jest wiele, wszystko zależy od naszych preferencji – możemy...
Odsłon: 69
Składniki
Liście sałaty umyć i osuszyć. Pomidorki umyć i przekroić, czerwonego pomidorka na pól a żółtego na pół i jeszcze raz naciąć do połowy. Pierwszy wafel posmarować cieniutką warstwą majonezu ( 1/2 łyżeczki ), ułożyć listki sałaty. Następnie położyć drugi wafel i również go posmarować drugą częścią majonezu. Potem ułożyć plasterki kiełbasy ( jeśli ktoś nie ma suchej staropolskiej może użyć innej suchej wędliny ). Na koniec przykryć trzecim waflem, położyć jeszcze kawałek sałaty i na górze ułożyć pomidorki.