Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Wyborna przekąska z dyni.
Polecam.
Odsłon: 139
Makaron z czerstwego pieczywa to pomysł na wykorzystanie chleba i bułek, któr...
Odsłon: 90
Polędwica po królewsku to iście szlachetna propozycja. Wykorzystuje się w nie...
Odsłon: 660
Polecam.
Odsłon: 139
Makaron z czerstwego pieczywa to pomysł na wykorzystanie chleba i bułek, któr...
Odsłon: 90
Polędwica po królewsku to iście szlachetna propozycja. Wykorzystuje się w nie...
Odsłon: 660
Składniki
WYKONANIE: Dynię umyć, obrać, usunąć pestki, następnie miąższ pokroić w kostkę lub grube plastry- sparzyć wrzącą wodą i odcedzić. Pomidory umyć i pokroić w plastry. Dynię, pomidory i posiekaną natkę dodać do pokrojonych parówek. Przyprawić, polać olejem, skroplić wodą i dusić pod przykryciem około 30 minut. Zabielić śmietanką.