Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
szybkie danie na smaczną przekąskę.
Makaron z czerstwego pieczywa to pomysł na wykorzystanie chleba i bułek, któr...
Odsłon: 19
Polędwica po królewsku to iście szlachetna propozycja. Wykorzystuje się w nie...
Odsłon: 507
Polecam.
Odsłon: 105
Uczta kanapkowa , świetna na przyjęcia z dziećmi.
Odsłon: 115
Makaron z czerstwego pieczywa to pomysł na wykorzystanie chleba i bułek, któr...
Odsłon: 19
Polędwica po królewsku to iście szlachetna propozycja. Wykorzystuje się w nie...
Odsłon: 507
Polecam.
Odsłon: 105
Uczta kanapkowa , świetna na przyjęcia z dziećmi.
Odsłon: 115
Składniki
Wykonanie: Marchewkę i ziemniaki obrać. Marchew pokroić w kostkę, zalać wrzącą osoloną wodą wymieszaną z mlekiem i dusić na wolnym ogniu. Boczek pokroić w kostkę i dodać do marchewki. Gdy marchewka jest na wpół miękka dodać ziemniaki pokrojone w kostkę i dusić dalej. Przyprawić do smaku gdy warzywa będą miękkie i podawać.