Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Zaskakująco smaczna przekąska, która może być osobnym daniem np. na kolację czy do pracy lub jako dodatek do omletów albo naleśników.
Doprawione odrobiną mięty!
Odsłon: 21
Smaczny filet z kurczaka w panierce, podany z ugotowanymi ziemniakami i surów...
Odsłon: 207
Pulpety z szynki wieprzowej w sosie koperkowym to pomysł na szybki obiad. Mo...
Odsłon: 185
Doprawione odrobiną mięty!
Odsłon: 21
Smaczny filet z kurczaka w panierce, podany z ugotowanymi ziemniakami i surów...
Odsłon: 207
Pulpety z szynki wieprzowej w sosie koperkowym to pomysł na szybki obiad. Mo...
Odsłon: 185
Składniki
1. Cebulę oraz szynkę pokroić w kostkę. Usmażyć w rondelku na maśle. Pamiętać o mieszaniu. 2. Kalarepki obrać, pokroić w plastry a później w paski. 3. Kalarepki dodać do cebuli i szynki. Zalać bulionem. Doprowadzić do wrzenia i gotować 15 min. 4. Dodać śmietanę i gotować jeszcze 2 min. Gotowe! Smacznego! :)