Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
rozpala gardło i burzy krew, jednym słowem leczy wszelkie dolegliwości :)
Jedna z najlepszych szarlotek
Odsłon: 485
Przepis dnia
Pyszne danie obiadowe które przygotujesz na dwa dni. Kapusta z koperkiem, mię...
Odsłon: 1587
Czyli odpowiednik naszego rosołu.
Odsłon: 67
Pomysł na żeberka w marynacie świetny na grila, ale również do piekarnika. Za...
Odsłon: 163
Pielmieni robi się tak jak nasze rodzime uszka, ale jest różnica w farszu. Pi...
Odsłon: 381
Dzisiaj gołąbki przygotowane ze względu na gości. Gołąbki z kapusty włoskiej...
Odsłon: 107
Jedna z najlepszych szarlotek
Odsłon: 485
Przepis dnia
Pyszne danie obiadowe które przygotujesz na dwa dni. Kapusta z koperkiem, mię...
Odsłon: 1587
Czyli odpowiednik naszego rosołu.
Odsłon: 67
Pomysł na żeberka w marynacie świetny na grila, ale również do piekarnika. Za...
Odsłon: 163
Pielmieni robi się tak jak nasze rodzime uszka, ale jest różnica w farszu. Pi...
Odsłon: 381
Dzisiaj gołąbki przygotowane ze względu na gości. Gołąbki z kapusty włoskiej...
Odsłon: 107
Składniki
Dramstiki obgotować ok. 10 min w osolonej wodzie, ostudzić.
Jaja, wszystkie przyprawy , mleko i mąkę wymieszać na gładką masę - ma miec gęstość kwaśnej śmietany .
Dramstiki panierować - najpierw w mieszance jajecznej a potem w bułce tartej , smażyć na złoty kolor we frytowanicy lub na głębokiej patelni.