Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Bardzo smaczna, aromatyczna, krucha i soczysta szyneczka biała nie wędzona. P...
Odsłon: 541
Bardzo smaczna, aromatyczna, krucha i lekko soczysta wedlina domowa. Jest su...
Odsłon: 1426
Śniadaniowa propozycja, która jest baaaardzo syta. Ze wskazanych proporcji wy...
Odsłon: 125
Szczególnie dzieci się cieszą. To bardzo przyjemna zabawa.
Odsłon: 402
Bardzo smaczna, aromatyczna, krucha i soczysta szyneczka biała nie wędzona. P...
Odsłon: 541
Bardzo smaczna, aromatyczna, krucha i lekko soczysta wedlina domowa. Jest su...
Odsłon: 1426
Śniadaniowa propozycja, która jest baaaardzo syta. Ze wskazanych proporcji wy...
Odsłon: 125
Szczególnie dzieci się cieszą. To bardzo przyjemna zabawa.
Odsłon: 402
Składniki
Filety oprószyć solą ,pieprzem i papryką ,odstawić na godzinę. Panierować w mące ,smażyć na złoto z obu stron na oliwie. Cebule pokroić w piórka ,zalać wodą ,gotować z zielem angielskim ,pieprzem i liśćmi laurowymi ok. 10 min. Wlać ocet ,doprawić solą i cukrem ,zagotować ,odstawić do wystudzenia. W słoiku ułożyć usmażone filety ,przełożyć cebulą z zalewy. Całość zalać zalewą ,słoik zamknąć i wstawić do lodówki.