Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Znakomita ryba z dodatkiem warzyw, to alternatywa dla osób nielubiących karpia. Na każdą okazję
Filet z kurczaka z warzywami i chipsami jarmużu to połączenie wykwintnych sma...
Odsłon: 9
Przepis dnia
Doskonały zamiennik pieczywa dla osób na diecie niskowęglowodanowej lub ketog...
Odsłon: 299
Łatwe do zrobienia i szybkie do zjedzenia.
Odsłon: 2580
Filet z kurczaka z warzywami i chipsami jarmużu to połączenie wykwintnych sma...
Odsłon: 9
Przepis dnia
Doskonały zamiennik pieczywa dla osób na diecie niskowęglowodanowej lub ketog...
Odsłon: 299
Łatwe do zrobienia i szybkie do zjedzenia.
Odsłon: 2580
Składniki
Filety opłukać odsączyć na papierowym ręczniku ,podzielić na porcję, lekko posolić i odstawić na 15 minut. Następnie obtoczyć w mące i usmażyć na oleju na złoty kolor.
Marchewkę, pietruszkę oczyścić i zetrzeć na tarce o dużych oczkach. Por pokroić w krążki, cebulę w piórka. Na patelni rozgrzać olej i podsmażyć por oraz cebulę. Marchewkę i pietruszkę poddusić na oleju, a małym ogniu.
Po 20 minutach dodać przecier pomidorowy, por, cebulę, natkę pietruszki, doprawić cukrem, solą i pieprzem.
Rybę włożyć np. na głęboki talerz ,półmisek, przykryć gorącymi warzywami.