Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Sprawdza się na pikniku, w pracy, szkole i w podróży.
Pielmieni robi się tak jak nasze rodzime uszka, ale jest różnica w farszu. Pi...
Odsłon: 351
Czyli odpowiednik naszego rosołu.
Odsłon: 13
Dzisiaj gołąbki przygotowane ze względu na gości. Gołąbki z kapusty włoskiej...
Odsłon: 76
Pielmieni robi się tak jak nasze rodzime uszka, ale jest różnica w farszu. Pi...
Odsłon: 351
Czyli odpowiednik naszego rosołu.
Odsłon: 13
Dzisiaj gołąbki przygotowane ze względu na gości. Gołąbki z kapusty włoskiej...
Odsłon: 76
Składniki
Jajko ugotować na twardo, ostudzone pokroić w plastry. Plastry boczku posypać suszonym tymiankiem, przesmażyć na patelni, potem papierem odsączyć z nadmiaru tłuszczu. Bułki przekroić na pół, nałożyć liście sałaty, plastry boczku, cebuli i jajka, kawałki ogórka.Bułkę zamknąć i można zapakować w papier. W małym słoiczku wymieszać majonez z musztardą i tymiankiem. Sosem polewać przed konsumpcją.