Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Placuszki na słodko można podać z owocami, nuttelą lub całkiem same
Golonka gotowana to klasyka polskiej kuchni. Warto gotować ją w bulionie, z...
Odsłon: 147
Bigos staropolski zawiera kilka rodzajów mięsa, kiszoną kapustę oraz suszone...
Odsłon: 303
Sałatka ze świeżymi warzywami, słodko-kwaśnym granatem i chrupiącymi falafela...
Odsłon: 14
Bardzo pyszny przepis na pulpeciki wołowe w sosie pomidorowym z brokułami. Ba...
Odsłon: 112
Golonka gotowana to klasyka polskiej kuchni. Warto gotować ją w bulionie, z...
Odsłon: 147
Bigos staropolski zawiera kilka rodzajów mięsa, kiszoną kapustę oraz suszone...
Odsłon: 303
Sałatka ze świeżymi warzywami, słodko-kwaśnym granatem i chrupiącymi falafela...
Odsłon: 14
Bardzo pyszny przepis na pulpeciki wołowe w sosie pomidorowym z brokułami. Ba...
Odsłon: 112
Składniki
Do miski wrzucamy jajko Roztrzepujemy je Dodajemy serek danio i mieszamy żeby składniki połączyły się Dodajemy mąkę (proponuje po 1 łyżce żeby nie zrobiły się grudki) Dodajemy proszek do pieczenia Wszystko mieszamy Ciasto powinno wyjść dojść gęste Smażymy na wolnym ogniu na złoto z oby stron Smacznego :) Można podawać z owocami jak i same