Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Zakąska odpowiednia na przyjęcia z alkoholem o delikatnie pikantnym smaku .
Ryba świetnie komponuje się z lekko żywicznym i cytrusowym aromatem szałwii....
Odsłon: 36
Sałatka z kaszy jaglanej, pieczonej papryki, ogórka kiszonego, mięty i natki...
Odsłon: 203
Ryba świetnie komponuje się z lekko żywicznym i cytrusowym aromatem szałwii....
Odsłon: 36
Sałatka z kaszy jaglanej, pieczonej papryki, ogórka kiszonego, mięty i natki...
Odsłon: 203
Składniki
Cebule smazymy aż zbrązowieje, dodajemy koncentrat i ketchum, chwile smazymy. Dolewamy powoli ocet, sypiemy paprykę. Wszystko powinno miec lekko pomidorowy smak. Doprawiamy sola pieprzem alby nadać ostrości. Filety płuczemy 2 razy. Kroimy wg własnych upodobań. Wszystko mieszmy razem i wstawiamy do lodówki na 2 goziny (cebula musi byc zimna)