Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Takie proste i zwykłe a takie inne. Naleśniki w wersji wytrawnej faszerowane żółtym serem. W wersji wzbogaconej możemy dodać cienkie parówki.
Są smaki które trudno powtórzyć o innej porze roku. Młoda kapustka króluje.
Odsłon: 432
Jak przygotować i z czym podać wątróbkę, aby smakowała wyśmienicie? Według na...
Odsłon: 1287
Super smaczna sałatka śledziowa z dodatkiem 3 składników: kukurydzy, cebuli i...
Odsłon: 54
Są smaki które trudno powtórzyć o innej porze roku. Młoda kapustka króluje.
Odsłon: 432
Jak przygotować i z czym podać wątróbkę, aby smakowała wyśmienicie? Według na...
Odsłon: 1287
Super smaczna sałatka śledziowa z dodatkiem 3 składników: kukurydzy, cebuli i...
Odsłon: 54
Składniki
Mleko, jajka, koncentrat, sól i przesianą mąkę miksujemy na jednolite ciasto. Ciasto powinno mieć konsystencję gęstej śmietany - jeśli jest za gęste dodajemy trochę gazowanej wody mineralnej. Odstawiamy na 30 min. Na patelni rozgrzewamy olej i smażymy na nim naleśniki. Gorące posypujemy startym żółtym serem, zwijamy i podajemy na ciepło.