Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Zwykłe naleśniki, ale z nimi jest roboty żeby były elastyczne i cienkie, takie jak babcine ;) Macie ochotę na takie? To doskonale się składa, bo przygotowałem właśnie dla Was takie :)
Pomysł na żeberka w marynacie świetny na grila, ale również do piekarnika. Za...
Odsłon: 172
Jeden z najsmaczniejszych chlebów pieczonych przez naszą babcię. Mocno chrupi...
Odsłon: 672
Dzisiaj lekki rosół z drobiu i warzyw podany z ugotowanym makaronem. Polecam
Odsłon: 138
Dzisiaj gołąbki przygotowane ze względu na gości. Gołąbki z kapusty włoskiej...
Odsłon: 117
Pomysł na żeberka w marynacie świetny na grila, ale również do piekarnika. Za...
Odsłon: 172
Jeden z najsmaczniejszych chlebów pieczonych przez naszą babcię. Mocno chrupi...
Odsłon: 672
Dzisiaj lekki rosół z drobiu i warzyw podany z ugotowanym makaronem. Polecam
Odsłon: 138
Dzisiaj gołąbki przygotowane ze względu na gości. Gołąbki z kapusty włoskiej...
Odsłon: 117
Składniki
Wszystkie składniki przekładamy do miski i mikserem dokładnie mieszamy. Odstawiamy na 30 minut pod przykryciem. Maliny zasypujemy cukrem i czekamy aż się rozpadną. Migdały prażymy na patelni i blendujemy na pył. Mieszamy wszystko z twarogiem. Patelnię rozgrzewamy. Wylewamy po łyżce ciasta i smażymy z obu stron. Po ostygnięciu wypełniamy farszem i zwijamy. Smacznego!